Tiket wayang gsc. contrata.gasnaturalfenosa.es: Waktu Tayangan

2019 Promosi Cinema GSC, TGV dan MBO Bagi Pengemar Filem

Tiket wayang gsc

Kat bawah ni la Selfprint Ticket. Opss, makanan korang jangan lupa untuk redeem di kaunter tau. Kami akan mengemaskini page ini lebih kerap dengan promosi panggung wayang terkini. Bukan hanya menyediakan dewan pawagam yang lebih selesa malah yang paling penting menawarkan pelbagai promosi. Itu sahajalah tips untuk menjimatkan wang, masa dan tenaga semasa menonton wayang.

Next

GSC

Tiket wayang gsc

Pilih yang berbaloi dan terbaik, okay? Ini hanya untuk pembelian di web dan aplikasi telefon sahaja. Banyaknya movie best-best kat panggung wayang sekarang ni! Seperti di gambar ketujuh kiri yang warna biru dan ada nombor seat tu menandakan seat masih kosong, yang ada icon orang tu dah di beli, dan yang warna hijau logo star tu adalah seat pilihan uncle. Uncle rekomen korang beli tiket wayang sekurang kurangnya sehari awal supaya boleh pilih seat seat yang best! Di website tersebut terdapat maklumat perhubungan mereka yang boleh anda gunakan. Mungkin tidak ramai yang peduli perkara ini. Ok jom aku pulak ajar korang cara-caranya ye: 1 Buka website.

Next

Cara Scan Tiket Wayang QR Code GSC Cinemas

Tiket wayang gsc

For credit card payment mode. Dorang kata rasanya macam boleh. . Aku pilih jenis pembayaran guna kad. Dan sehingga kini, boleh dikatakan tiket wayang yang saya beli 90% adalah secara online sahaja. Korang boleh pilih seat ikut seat yang available pada waktu tu.

Next

Cara Scan Tiket Wayang QR Code GSC Cinemas

Tiket wayang gsc

Jadi mahu tidak mahu kenalah guna smartphone untuk booking tiket filem. Sekarang sudah zaman internet, adalah lebih mudah, menjimatkan masa dan tidak perlu berpenat membeli tiket di pusat pawagam. Penat terpaksa tunggu beratur dan bertanya samada masih ada kerusi kosong ataupun tidak sudah penuh. Korang isi maklumat yang diperlukan kat situ. Tekan next, jumlah wang ditunjukkan. Perlu cerahkan sebab nanti scannern tak dapat baca pulak.

Next

contrata.gasnaturalfenosa.es: Waktu Tayangan

Tiket wayang gsc

Penggunaan ini adalah pada setiap hari kecuali rabu dan hanya untuk pembelian secara web dan aplikasi telefon sahaja. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif merakam vlog momen di sebarang acara, menemubual selebriti dan menerbitkan video di Budiey Channel. Jadi saya berkesempatan untuk merakam dan menunjukkan kepada anda bagaimana cara untuk scan tiket wayang anda yang mempunyai kod qr code tersebut. Selesai saya membeli tiket wayang secara online. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Okay jap, sebelum ini aku pun blur bab cara beli tiket wayang online gsc, jadi semalam aku redah je! Ditambah pula dengan scene hutan di Malaysia yang indah dan permai. Dah siap semua, tiba masa untuk pilih seat.

Next

.: T

Tiket wayang gsc

This dimmed lighting will not affect your movie-watching experience in any way. Mungkin anda sudah puas menonton wayang percuma di Iflix and Netflix online. Pilih cara bayaran, kan di linkkan ke bank yang anda mahukan. Contohnya, pembelian tiket pada isnin untuk wayang pada hari jumaat. Anda bolehlah menonton wayang di panggung wayang yang terdekat dengan anda jika ada filem menarik yang terbaru. . Yang ini aku tak screenshot.

Next

Golden Screen Cinema Showtimes & Tickets

Tiket wayang gsc

Itulah dia kod qr code. Tempat yang korang pilih akan bertanda bintang. Tempat yang korang pilih akan bertanda bintang. Cara ini adalah lebih kurang sahaja kalau beli tiket menggunakan apps untuk cinema-cinema lain. Seat nak duduk pun boleh pilih sendiri tak payah berebut-rebut dengan orang lain. Aku ni bukan jenis suka sangat tengok wayang.

Next